1. desember 2021

Overgang til Spoortz i 2022 - Avslutte medlemskap? -gi oss skriftlig tilbakemelding!

Fra neste semester vil vi gå over til et nytt medlemssystem og dermed også en ny betalingsløsning. I denne oversikten forklarer vi hvorfor vi gjør dette, hva dette betyr for dere og hvordan dere skal forholde dere til løsningen.

Norges Idrettsforbund har bestemt at et idrettslag bare kan ha ett medlemsregister. Siden vi er underlagt Kvernbit Idrettslag, må vi bruke samme medlemssystem som dem. Inntil nå har vi benyttet medlemssystemet i Norges Kampsportforbund, men vi mister nå denne muligheten. 

Som dere sikkert har merket så benytter Kvernbit IL systemet Spoortz (www.spoortz.no). 

Faktura for medlemsavgift (medlemskap i Kvernbit IL) sendes ut gjennom dette systemet. Treningsavgiften (trening i Kvernbit Taekwondo) har inntil nå blitt fakturert fra kampsportforbundet, og vi har der kunne tilbudt avtalegiro som betalingsform. Dessverre støtter ikke Spoortz avtalegiro.

Halvårlig fakturering

For å gjøre faktureringen så enkel som mulig, har vi valgt å gå over til halvårlig fakturering av treningsavgiften. Det betyr at fra vårsemesteret 2022 vil vi sende ut faktura i januar. Høstsemesteret blir fakturert i august.

Satsene for vårsemesteret 2022 blir som følger:

 


Hvordan betale

Regningene sendes ut gjennom systemet Spoortz. Vi anbefaler at dere installerer Spoortz-appen. Da blir regningene tilgjengelig der, og man slipper at de forsvinner i e-posten. 

Regningene vil også bli sendt ut på e-post fra avsender meldinger@spoortz.no – dersom dere IKKE tar i bruk spoortz-appen anbefaler vi at dere passer på å legge merke til e-poster fra denne avsenderen.

Appen finnes på Play Butikk(Android):https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spoortz.spoortzappOg på Apple App Store:https://apps.apple.com/no/app/spoortz/id1344864042

Regningene er tilgjengelige i fanen «meg»:For å betale en regning velg menyvalget «velg og betal»:Ubetalte regninger vil du da kunne betale med vipps eller kort.

Informasjon vil også fremdeles bli lagt ut her på nettsiden og på Facebook-siden til Kvernbit Taekwondo.


Kampsportforbundet

Selv om vi skifter medlemssystem er vi fortsatt medlem i Norges Kampsportforbund. Det betyr at forsikring gjelder som tidligere. Spoortz tar seg av integrasjonen med Kampsportforbundet, og kontigenten til kampsportforbundet betaler vi som tidligere. 

Forsikringstilbud gitt som medlem i Kampsportforbundet gjelder fortsatt. For mer info om disse ordningene – se https://kampsport.no/organisasjon/tilskudd-og-fordeler/medlemsfordeler/forsikringer/

Avslutte medlemsskapet i Kvernbit taekwondo?

Viser til innmeldingsskjema m.m. hvor vi ønsker oss skriftlig tilbakemeldinger hvis medlemmet ønsker å avslutte medlemskapet. Følgende mail adresse skal brukes; melandtkd@hotmail.no.
PS!
Minner om at vi fortløpende publiserer informasjon her på nettsiden og via Facebook. Vi setter stor pris på om dere tar dere tid til å bruke nevnte kanaler før henvendelser kommer pr. mail. På forhånd takk!